SYLVANIA Skyline Street

Нов асортиман на надворешни светилки наменети за монтажа на столбови, идеални за улично осветлување и градски патишта. Skyline Street е достапен во три различни големини, обезбедувајќи широк спектар на излези на светлина и различна оптика дизајнирана од Sylvania за да се задоволат потребите на различни геометрии на патишта и за осветлување на различни категории на патишта.

 

Повеќе на Skyline Street.