INESA ZD216 50W 4000K Street Light T1S with fuse

Слика од продуктот INESA ZD216 50W 4000K Street Light T1S with fuse
INESA ZD216 50W 4000K Street Light T1S with fuse

Опис на продуктот

Улична светилка во изведба со или без пренапонска заштита.

Карактеристики:

- Светлосен флукс:   6000lm,

- Номинална моќност:  50W,

- Фактор на моќност:  0,95,

- Должина: 483 mm.

- Тежина: 2,8 kg,

- IP карактеристика:  IP66,

- IK карактеристика:  IK09

- работа при амбиентална температура од -20 °C до +40 °C

- Гаранција: 5 години.

 

 Повеќе информации најдете на ZD216 50W 4000K Street Light T1S with fuse .