INESA LED A60 11W 806lm 3000K E27 180°

Слика од продуктот INESA LED A60 11W 806lm 3000K E27 180°
INESA LED A60 11W 806lm 3000K E27 180°

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   806 lm,

- Номинална моќност:  11 W,

- Фактор на моќност:  0,5 ,

- Макс. дијаметар: 60 mm,

- Тежина: 0,049 kg,

- Гаранција: 3 години

 

Повеќе информации ќе најдете на LED A60 11W 806lm 3000K E27 180° .