INESA LED panel 301x301 mm

Слика од продуктот INESA LED panel 301x301 mm
INESA LED panel 301x301 mm

Опис на продуктот

ЛЕД панел 36W 301x301 mm 4000K 2700lm вграден:

- Начин на плаќање:

    Во готово и со картичка во продажниот салон, во готово при испорака или според профактура.

- Начин на испорака:

   Лично превземање.

   Наша испорака која чини 150 ден во Скопје.

   Над 3000 ден бесплатна испорака во Скопје.

   Испораката вон Скопје низ цела Македонија, ја врши курирска служба.

   За чинењето на услугата дополнително ќе Ве известиме.