INESA FZY007 Floodlight 30W 2.5klm 6000K 110°

Слика од продуктот INESA FZY007 Floodlight 30W 2.5klm 6000K 110°
INESA FZY007 Floodlight 30W 2.5klm 6000K 110°

Опис на продуктот

Рефлекторот FZY007 Floodlight 30W 2.5klm 6000K 110° се одликува со висок степен на заштита од надворешни влијанија.

Се карактеризира со:

- висок квалитет на изработка,

- 3 години гаранција,

- тежина 0,91 kg

- лесна монтажа,

- работа при амбиентална температура од -20 °C до +45 °C,

- IP карактеристика: IP065

- IK карактеристика: IK07.

 All best quality omega constellation replica watches UK are wholesale at the shop site.

Here, you can buy cheap UK replica breitling watches with high quality for sale.

Повеќе информации пронајдете на FZY007 Floodlight 30W 2.5klm 6000K 110° .