INESA MSF416 36W TriProof Light 4000K

Слика од продуктот INESA MSF416 36W TriProof Light 4000K
INESA MSF416 36W TriProof Light 4000K

Опис на продуктот

Светилката INESA MSF416 Tri-Proof се одликува со висок степен на заштита од надворешни влијанија. IP65 карактеристиката означува дека светилката е заштитена од штетно влијание на прашина(нечистотија) и воден спреј од сите страни.

Карактеристики:

- Светлосен флукс:  3000lm,

- Моќност:  36W,

- Фактор на моќност:  0,9,

- Должина:  1250 mm

- тежина 0,370kg

- работа при амбиентална температура од -20 °C до +40 °C.

- IP карактеристика:  IP65

 Гаранција: 3 години

Повеќе информации пронајдете на: MSF416 36W TriProof Light 4000K .