Вентилатор Ф140 mm

Слика од продуктот Вентилатор Ф140 mm
Вентилатор Ф140 mm

Опис на продуктот

Димензија: Ф140 x 46 cm.

Боја: бела.

Јачина на моторот: 80W.

Изведба: три перки/пет брзини.

Монтажа: таванска.