SYLVANIA GROLUX LED E27 VEGETATIVE

Слика од продуктот SYLVANIA GROLUX LED E27 VEGETATIVE
SYLVANIA GROLUX LED E27 VEGETATIVE

Опис на продуктот

Gro-Lux® LED светилките за раст наоѓаат примена во хортикултурата. Ја заменуваат дневната светлина и ефикасно делуваат на растот и развојот на растенијата кои се изложени на нивната светлина.

Се одликуваат со:

- E27 грло,

- 17W/120-240V,

- IP44 карактеристика,

- Два главни спектри и висока PPF ефикасност до 2.3μmol/J,

- Животен век 25.000 часа L70B50.

 

Повеќе информации најдете на GROLUX LED E27 VEGETATIVE .