ЛЕД топка

Слика од продуктот ЛЕД топка
ЛЕД топка

Опис на продуктот

Декоративна ЛЕД светлечка топка.

Свети во различни бои (RGB). Вградената литиумска батерија и овозможува независна работа од 6 до 8 часа. Времето на полнење на батеријата е 5 часа. Капацитетот на батеријата е 2000mAh. Заштитата од надворешни влијанија е IP65.

Се управува со далечински управувач кој Ви овозможува да го вклучувате/исклучувате светлото, да ја менувате бојата и да го затемните светлото.

 

Цена: 3.970 ден