INESA Filament A60 5W 640lm 2700K E27 300°

Слика од продуктот INESA Filament A60 5W 640lm 2700K E27 300°
INESA Filament A60 5W 640lm 2700K E27 300°

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   640 lm,

- Номинална моќност:  5 W,

- Фактор на моќност:  0,5 ,

- Макс. дијаметар: 60 mm,

- Тежина: 0,035 kg,

- Гаранција: 3 години.

 

Повеќе информации ќе најдете на Filament A60 5W 640lm 2700K E27 300° .