INESA LED Tube 18W 120cm 1800lm 4000K CCG

Слика од продуктот INESA LED Tube 18W 120cm 1800lm 4000K CCG
INESA LED Tube 18W 120cm 1800lm 4000K CCG

Опис на продуктот

LED цевката е одлична замена за постоечката флуоресцентна (LFL) цевка, посебно за апликации каде е потребно директно да се заменат флуоресцентните цевки со LED. Овозможува директна замена на светилката во светлосниот елемент, без дополнително исклучување на придушницата од електричното коло, штп директно ги намалува трошоците, за работна рака, при нивната замена. LED цевката, ефикасно, се лади благодарение на алуминиумскиот ладилник, поставен по целата должина на цевката, што резултира со зголемување на животниот век на цевката.

 

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   1800lm,

- Номинална моќност:  18W, 

- Фактор на моќност:  0,9, 

- Должина: 1213 mm. 

- Тежина: 0,410 kg, 

- IP карактеристика: IP20 

- Гаранција: 3 години.

 

 Повеќе информации најдете на: LED Tube 18W 120cm 1800lm 4000K CCG .