SYLVANIA TOLEDO RT G120 1000LM E27 SL

Слика од продуктот SYLVANIA TOLEDO RT G120 1000LM E27 SL
SYLVANIA TOLEDO RT G120 1000LM E27 SL

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   1000lm,

- Номинална моќност:  7,5W,

- Фактор на моќност:  0,5 ,

- Макс. дијаметар: 124 mm,

- Тежина: 0,095 kg,

- Животен век:  15000 часа.

 

 Повеќе информации најдете на TOLEDO RT G120 1000LM E27 SL .