INESA MYL741 600*600 Panel 40W LO 6000K 110°

Слика од продуктот INESA MYL741 600*600 Panel 40W LO 6000K 110°
INESA MYL741 600*600 Panel 40W LO 6000K 110°

Опис на продуктот

INESA MYL741 600*600 Panel 40W LO 6000K 110° панелот овозможува вградна и надградна монтажа на таван. За надградната монтажа, дополнително, се употребува рамка за прицврстување на таванот. 

Карактеристики:

- Светлосен флукс: 3200lm,

- Моќност: 40W,

- Должина: 595 mm,

- Ширина: 595 mm,

- Тежина: 2,1kg,

- IP карактеристика: IP20,

- IK карактеристика: IK03,

- Гаранција: 3 години.

 

Повеќе информации на: MYL741 600*600 Panel 40W LO 6000K 110° .