МАКПРИМАТ

Замена на постоечки флуоресцентни светилки, моќност 36W и боја на светлина 6500К со ЛЕД цевки производ на INESA 18W 120cm 1800lm 4000K CCG.

 

Вкупна количина: 1000 парчиња.

 

Придобивки:

 

- Значително подобрување на визуелниот комфор на работниците во производствениот процес.

 

- Брза монтажа и намалување на трошоците за нивна замена. Овој тип на светилка е оптимизирана за поставување на арматури, каде исклучувањето на електричната придушница од електричното коло е отежнато. Со тоа се скратува времето на монтажа.

 

- Висок квалитет и животен век на светилките.

 

- Висока енергетска ефикасност.