СТОЛБНА НАДВОРЕШНА СВЕТИЛКА 80CM

Слика од продуктот СТОЛБНА НАДВОРЕШНА СВЕТИЛКА 80CM
СТОЛБНА НАДВОРЕШНА СВЕТИЛКА 80CM

Опис на продуктот

Столбна светилка во облик на квадрат и црна боја.

Димензии: 80х80х800mm

Грло: GU10

Светилка: GU10 max 35W

IP заштита: IP54.

 

Примена:

Градини, базени

- Надворешни станбени области

- Пешачки патеки и премини

- Патеки за возење

- Фонтани, тревници, влез, двор или тераса и слични средини.