SYLVANIA SHP-TS 250-400-600W-600W/400V GROLUX E40

Слика од продуктот SYLVANIA SHP-TS 250-400-600W-600W/400V GROLUX E40
SYLVANIA SHP-TS 250-400-600W-600W/400V GROLUX E40

Опис на продуктот

Карактеристики:

• Патентирана лачна цевка која обезбедува највисока ефикасност на фотосинтезата за разлика од било која светилка во светот.

• Исклучително ниво на одржливи перфоманси поради подобрената структура на надворешната светилка.

• Оптимизирана за највисок Phytolumens или PAR излез.

• GroLux светлосниот спектар го максимизира црвениот спектар на светлина од суштинско значење за раст на растенијата.

• Водечка индустрија за одржување на лумените од 95% на крај од животот на светилката.

 
If you want to buy practical fake watches with both perfect styles and functions, you can choose perfect UK omega constellation replica watches.

The UK wholesale replica omega watches at affordable prices are all available!

Примена:

• Целосно или дополнително вештачко осветлување на растенијата.

• Се препорачува за употреба во оранжерии и градини во затворен простор.

 

 Повеќе информации на: SYLVANIA SHP-TS 250-400-600W-600W/400V GROLUX E40.