INESA LED Ball 5W 470lm 3000K E27 160°

Слика од продуктот INESA LED Ball 5W 470lm 3000K E27 160°
INESA LED Ball 5W 470lm 3000K E27 160°

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   470 lm,

- Номинална моќност:  5 W,

- Фактор на моќност:  0,5 ,

- Макс. дијаметар: 45 mm,

- Тежина: 0,030 kg,

- Гаранција: 3 години.

 

Повеќе информации ќе најдете на LED Ball 5W 470lm 3000K E27 160°.