INESA ZY228 Floodlight 60W 4500lm 4000K

Слика од продуктот INESA ZY228 Floodlight 60W 4500lm 4000K
INESA ZY228 Floodlight 60W 4500lm 4000K

Опис на продуктот

Рефлекторот ZY228 Floodlight 60W 4500lm 4000K се одликува со висок степен на заштита од надворешни влијанија.

Се карактеризира со:

- висок квалитет на изработка,

- 5 години гаранција,

- тежина 1,515 kg

- лесна монтажа,

- работа при амбиентална температура од -20 °C до +40 °C,

- IP карактеристика: IP65,

- IK карактеристика: IK08.

 

Повеќе информации на: ZY228 Floodlight 60W 4500lm 4000K .