INESA MSF416 36W TriProof Light 4000K

Слика од продуктот INESA MSF416 36W TriProof Light 4000K
INESA MSF416 36W TriProof Light 4000K

Опис на продуктот

Светилката INESA MSF416 Tri-Proof се одликува со висок степен на заштита од надворешни влијанија. IP65 карактеристиката означува дека светилката е заштитена од штетно влијание на прашина(нечистотија) и воден спреј од сите страни.

Карактеристики:

- Светлосен флукс:  3000lm,

- Моќност:  36W,

- Фактор на моќност:  0,9,

- Должина:  1250 mm

- тежина 0,370kg

- работа при амбиентална температура од -20 °C до +40 °C.

- IP карактеристика:  IP65

 Гаранција: 3 години

What kinds of uk luxury replica omega watches are worth having? Perfect fake Omega watches with cheap price and high quality.

UK cheap cartier fake watches with Swiss movements for modern men and women.

Повеќе информации пронајдете на: MSF416 36W TriProof Light 4000K .