МАКПРИМАТ

Замена на постоечки флуоресцентни светилки, моќност 36W и боја на светлина 6500К со ЛЕД цевки производ на INESA 18W 120cm 1800lm 4000K CCG.

 

Вкупна количина: 1000 парчиња.

 

Придобивки:

 

- Значително подобрување на визуелниот комфор на работниците во производствениот процес.

 

- Брза монтажа и намалување на трошоците за нивна замена. Овој тип на светилка е оптимизирана за поставување на арматури, каде исклучувањето на електричната придушница од електричното коло е отежнато. Со тоа се скратува времето на монтажа.

 

- Висок квалитет и животен век на светилките.

 

- Висока енергетска ефикасност.
UK Swiss made rolex datejust fake watches are worth buying.

The discounted online store provides fake cartier Paypal UK with Swiss movements.

Place an order for best quality uk super clone panerai is convenient and guaranteed.