GOODBYE HALOGEN HELLO LEDs

LED светилките се подобри за животната средина, ги намалуваат емисиите на CO2 и се финансиски поисплатливи. На пример, една Sylvania LED светилка може да трае до 15 пати подолго од постоечкатата халогена верзија. Затоа, по неодамнешното отстранување на речиси сето халогено осветлување, време е да се збогуваме со халогенот и да кажеме „Здраво“ на LED.

 

 

 

Повеќе на следниот линк.