SYLVANIA SylBay Gen 2

Светилка која совршено балансира форма и функционалност.

Придобивка од робустен дизајн и прецизна оптика.

Ова иновативно решение за осветлување е оптимизирано за платформи со високи полици и производни средини.

 

Повеќе на SylBay Gen 2.