GE Lighting LED BRIGHT STIK 12W 840 E27

Слика од продуктот GE Lighting LED BRIGHT STIK 12W 840 E27
GE Lighting LED BRIGHT STIK 12W 840 E27

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   1150 lm,

- Номинална моќност:  12 W,

- Фактор на моќност:   >0,5,

- Макс. дијаметар: 45 mm,

- Тежина:   0,069kg,

- Животен век: 15.000 ч.

 

Повеќе информации пранајдете на LED12/STIK/840/220-240V/E27.