GE Lighting LED ECO A55 10W 830 E27

Слика од продуктот GE Lighting LED ECO A55 10W 830 E27
GE Lighting LED ECO A55 10W 830 E27

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   870 lm,

- Номинална моќност:  10 W,

- Фактор на моќност:   >0,5,

- Макс. дијаметар: 57 mm,

- Тежина:   0,049kg,

- Животен век: 10.000 ч.

 

Повеќе информации на LED ECO A55 10W 830 E27.