SYLVANIA FB ToLEDo T8 V3 4FT 20W 2000LM 840

Слика од продуктот SYLVANIA FB ToLEDo T8 V3 4FT 20W 2000LM 840
SYLVANIA FB ToLEDo T8 V3 4FT 20W 2000LM 840

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   2000lm,

- Номинална моќност:  20W, 

- Фактор на моќност:  0,95, 

- Должина: 1200 mm. 

- Тежина: 0,228 kg, 

- Гаранција: 3 години

 

 

 Повеќе информации најдете на: FB ToLEDo T8 V3 4FT 20W 2000LM 840 .