ELEKTRO A60 9W 800lm 6500K

Слика од продуктот ELEKTRO A60 9W 800lm 6500K
ELEKTRO A60 9W 800lm 6500K

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   800 lm,

- Номинална моќност:  9 W,

- Фактор на моќност:  0,5 ,

- Макс. дијаметар: 60 mm,

- Гаранција: 2 години.