INESA Filament Candle 2W 250lm 2700K E14 300°

Слика од продуктот INESA Filament Candle 2W 250lm 2700K E14 300°
INESA Filament Candle 2W 250lm 2700K E14 300°

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   250 lm,

- Номинална моќност:  2 W,

- Фактор на моќност:  0,4 ,

- Макс. дијаметар: 35 mm,

- Тежина: 0,016 kg,

- Гаранција: 3 години.

 

Повеќе информации на: Filament Candle 2W 250lm 2700K E14 300° .