INESA LED Spot 7W 550lm 3000K 105° GU10

Слика од продуктот INESA LED Spot 7W 550lm 3000K 105° GU10
INESA LED Spot 7W 550lm 3000K 105° GU10

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

 - Светлосен флукс:   550 lm,

- Номинална моќност:  7 W,

- Фактор на моќност:  0,5 ,

- Макс. дијаметар: 50 mm,

- Тежина: 0,040 kg,

- Гаранција: 3 години.

 

Повеќе информации ќе најдете на LED Spot 7W 550lm 3000K 105° GU10 .