INESA LED A60 9,5W 680lm 4000K E27 180°

Слика од продуктот INESA LED A60 9,5W 680lm 4000K E27 180°
INESA LED A60 9,5W 680lm 4000K E27 180°

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   680 lm,

- Номинална моќност:  13 W,

- Фактор на моќност:  0,5 ,

- Макс. дијаметар: 60 mm,

- Тежина: 0,049 kg,

- Гаранција: 3 години.

 

Повеќе информации ќе најдете на LED A60 9,5W 680lm 4000K E27 180°