INESA MYL742 300*1200 Panel 40W HO 4000K 110°

Слика од продуктот INESA MYL742 300*1200 Panel 40W HO 4000K 110°
INESA MYL742 300*1200 Panel 40W HO 4000K 110°

Опис на продуктот

INESA MYL742 300*1200 Panel 40W HO 4000K 110° панелот овозможува вградна и надградна монтажа на таван. За надградната монтажа, дополнително, се употребува рамка за прицврстување на таванот. 

Карактеристики:

- Светлосен флукс: 4000lm,

- Моќност: 40W,

- Должина: 295 mm,

- Ширина: 1195 mm,

- Тежина: 2,3kg,

- IP карактеристика: IP20,

- IK карактеристика: IK03,

- Гаранција: 3 години.

 

Повеќе информации на: MYL742 300*1200 Panel 40W HO 4000K 110° .