INESA ZY116 Floodlight 50W 4700lm 5700K 110°

Слика од продуктот INESA ZY116 Floodlight 50W 4700lm 5700K 110°
INESA ZY116 Floodlight 50W 4700lm 5700K 110°

Опис на продуктот

Рефлекторот ZY116 Floodlight 50W 4700lm 5700K 110° се одликува со висок степен на заштита од надворешни влијанија.

Се карактеризира со:

- висок квалитет на изработка,

- 3 години гаранција,

- тежина 1,19 kg

- лесна монтажа,

- работа при амбиентална температура од -25 °C до +35 °C,

- IP карактеристика: IP65.

 

Повеќе информации на: ZY116 Floodlight 50W 4700lm 5700K 110° .