INESA LED A60 13W 1050lm 4000K E27 180°

Слика од продуктот INESA LED A60 13W 1050lm 4000K E27 180°
INESA LED A60 13W 1050lm 4000K E27 180°

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   1055 lm,

- Номинална моќност:  13 W,

- Фактор на моќност:  0,5 ,

- Макс. дијаметар: 60 mm,

- Тежина: 0,045 kg,

- Гаранција: 3 години.

 

Повеќе информации ќе најдете на LED A60 13W 1050lm 4000K E27 180°.