Concord Curvelyte

Слика од продуктот Concord Curvelyte
Concord Curvelyte

Опис на продуктот

Соодветното осветлување има потенцијал да ја зголеми продуктивноста и точноста во било која канцеларија. Curvelyte нема само убав изглед, туку  со иновативниот двоен ред на LED диоди за директна и индиректна дистрибуција на светлина, заедно со 30% до-осветлување за да се елиминираат темните ефекти на таванот, Curvelyte ветува дека ќе го испорача токму тоа што се бара. Уште повеќе, Curvelyte е високо ефикасен до 131 lm/W и одржување на светлосниот флукс од 90% на 50.000 часа.

Concord Curvelyte претставува пример за високо ниво на естетика, прифатен од дизајнерите кои практикуваат минималистички дизајн. Со своите закривени линии за чист, остар и елегантен архитектонски изглед, Curvelyte е уникатен.

Одличен е за примена во канцеларии, училишта или конференциски сали.
The top quality uk rolex replica watches, Submariner, Datejust and Daytona are available.

fake omega seamaster trusted dealer uk are of high quality.

Would you like to buy uk noob factory omega copy watches? This website can off help.

 

Повеќе можете да најдете на Concord Curvelyte .